ebook panduan borong china secara online

Cara Bisnes Dah Berubah , Berniaga Dari Rumah Pun Mampu Jana Pendapatan  5-Angka Sebulan!!!

Anda Bila Lagi???.

Jika Anda Tak Nak Berubah...

Memang Sukar Untuk Anda Bangkit dan Berjaya!!!     

Saya tahu ramai orang sekarang RISAU, macam mana nak bina bisnes dan buat duit pada zaman pandemik ini... "Masih ada lagi ke peluang bisnes yang sesuai pada masa sekarang"?

 

Meh sini saya kongsikan dengan anda Peluang Berniaga Dari Rumah dengan modal RM100, anda mampu untuk import barang dari kilang China & jana keuntungan yang lebih besar.

 

Kenapa modal rendah sangat?? Sebab anda akan diajar cara untuk membeli barang Direct dari negara sumber CHINA secara online jer. 

#KINI DILANCARKAN

VIDEO PANDUAN

"Advance Bisnes Borong (ABB)"

Video Panduan ABB adalah sebuah modul pengajaran paling lengkap tentang cara pemborongan barang dari negara China secara online bagi membantu usahawan yang baru atau dah lama berniaga untuk keluar dari masalah yang selama ini dapat harga mahal dari supplier di Malaysia!!!

4516 [Converted]-01.png
1467 [Converted]-01.png
ffffffff-01-removebg-preview.png

LEBIH 10,000
Usahawan yang telah dibantu.

9 TAHUN
Pengalaman di dalam dunia pemborongan China.

JIMAT MASA
Kini anda boleh memborong di china pada bila-bila masa sahaja.

#RESULT ANAK DIDIK SIFU
RAMDAN JOHARI

Bisnes Baking: Puan Aini

Anak Bonda Rozita: Aiman JRM

Bisnes Basikal : Puan Sarah

Dapatkan "SEGERA" e-Video
Panduan ABB Anda Sekarang!!!

REBUT TAWARAN
"SUPER EARLY BIRD" 
SEKARANG!!!

TERHAD Untuk 100 Orang Terawal Sahaja!!!

#9 Sebab Kenapa Saya Perlu Mulakan Bisnes Borong China!!!

1. Boleh Mula Berniaga Dengan Modal Ciput.

2. Boleh Jana Pendapatan Yang Tinggi.

3. Tahu Lubuk Barang Termurah Di Dunia.


4. Tahu Lubuk Rahsia Barang Viral /Laku Keras /Hot Selling.

5. Tahu Cara Berurusan Dengan Supplier/Kilang di China.

6. Tahu Membuat Pembayaran Dengan Selamat & Mudah.

7. Tahu Urus Penghantaran Barang Dari China ke Malaysia.

8. Tahu Teknik Elak Barang Ditahan Oleh Pihak Kastam.

9. Yakin, Jelas & Bersemangat Untuk Mula Berniaga.
 

KENALI APA ITU  
TAOBAO & 1688?

Ramai usahawan sedar yang produk "made in china" ini banyak mengguntungkan bisnes sebenarnya kerana kos produknya jauh lebih rendah dari mana-mana negara di dalam dunia ini.

 

Tetapi masih ramai lagi yang tidak tahu caranya untuk membeli barangan dari negara china malah ada yang takut untuk mencuba memborong dari china diatas beberapa faktor. Dari segi pengalaman luas saya selama 9 tahun di negara china, sebenarnya nyata sangat mudah untuk memborong barangan dari negara china kerana semuanya secara online sahaja.

 

Sebenarnya anda boleh memborong barang dari china hanya dari rumah sekarang ini kerana negara china telah menyediakan beberapa website borong yang popular antaranya TAOBAO & 1688. Apakah tujuan dan kebaikkan 2 website borong china ini?

 

Bagi yang baru nak mula berniaga dan mempunyai modal yang rendah anda boleh bermula dengan palform TAOBAO kerana disini anda boleh mendapatkan harga borong bagi setiap produk dengan membeli kuantiti 1 unit sahaja (tak perlu beli borong banyak-banyak). 

Tambahan pula sistem pembayaran dan penghantaran di Taobao, lebih mesra pengguna kerana hanya menggunakan online banking Malaysia atau Ewallet saja.

Manakala platform 1688 menawarkan harga yang jauh lebih rendah dari TAOBAO akan tetapi di platform 1688 ini anda perlu membeli secara borong. Ada yang bermula serendah 2 unit sahaja pembelian untuk mendapatkan harga borong ini.

Walaupun harga di 1688 jauh lebih rendah dari TAOBAO tetapi sistem pembayaran dan penghantarannya agak rumit sedikit (maklum la, nak barang paling murah ni memang mencabar sikit.. hehehe...)

 

Tapi anda jangan risau, segala rujukkan dan tips di TAOBAO dan 1688 telah kami sediakan khas untuk anda! Kami telah menyusun secara terperinci modul ini bagi membantu anda yang zero ilmu tentang borong china sehingga anda menjadi pakar borong china online.

DZ_RL7-01.png

Topik-Topik Yang Terdapat Dalam

Modul ABB Ini: 

ABB Putih.png

1.Cara Buka Akaun di Taobao

laptop 12-01.png
clipboard.png

2.Cara daftar alamat di Taobao

inventory.png

3.Cara Buat Carian Produk Berkesan & Filter Harga di Taobao & 1688

supplier.png

4.Cara Menapis Supplier di Taobao & 1688

5.Cara Membuat Pembelian di Taobao & 1688

order.png

6.Cara Kira Kos Shipping dari China ke Malaysia

truck.png

7.Cara Deal Bisnes Menggunakan Wechat di 1688

deal.png
work.png

8.Cara Memulakan Bisnes Pre Order anda Yang Pertama

Dapatkan e-Video Panduan Borong China & e-Book Borong China!!!

 

Tawaran "SUPER EARLY BIRD" Untuk 100 Terawal...

ebook borong china taobao .png
ebook borong china 1688.png
boss.png

Ramdan Johari adalah seorang Usahawan sejak tahun

2012, Master Trainer untuk pemborongan barang dari negara China, penulis kepada 2 buah buku iaitu Panduan Rahsia Borong China. Beliau merupakan CEO Dazra Ventures & Consultancy syarikat yang beliau asaskan. 

Ramdan Johari juga telah melatih lebih 10,000 ribu usahawan dari seluruh Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei. Beliau menjadi rujukan kepada usahawan yang melebarkan sayap ke Negara China Melalui skill & ilmu beliau, ramai usahawan berjaya mencapai jualan ribuan ringgit ke jutaan ringgit setiap tahun dengan Formula “DAZRA” yang mudah & senang dilakukan.

Beliau pernah diundang untuk memberikan perkongsian di beberapa badan kerajaan & Universiti seperti MARA, Dewan Perniagaan Melayu Malaysia (Kelantan), UiTM Shah Alam, Politeknik Shah Alam, KUIS dan banyak lagi. Selain itu beliau juga ditemuramah beberapa media seperti Harian Metro, Kosmo, Utusan Malaysia, Bernama News & Selamat Pagi Malaysia.

Beliau juga banyak membantu usahawan melalui siri latihan online di Facebook & Youtube kepada ramai usahawan. Beliau sangat percaya, hidup manusia boleh berubah jika ada ILMU, Kesungguhan & sifat berserah kepada Allah SWT. Tugas kita sebagai manusia hanya BUAT JER & konsisten capai kejayaan.

Kenali Tuan

Ramdan Johari?

4.png
3.png
bniaga-cara-org-cina.jpg
c.jpg
89.jpg
bernama-01.jpg

As seen on

as seen on.jpg

FAQ:

#1: Bagaimana cara pembelajaran di jalankan?
Bagi pembelian Pakej A anda akan diberikan e-Video dan e-book sebagai panduan pembelajaran.

Manakala Pakej B & C, anda akan diberikan e-book sahaja sebagai panduan pembelajaran. Setelah selesai pembelian, anda akan menerima emel dan whatsapp dari team kami untuk menerima modul pembelajaran tersebut.


#2: Bolehkah saya berkongsi data pembelajaran kepada orang lain?
Tak dibenarkan, kerana semua bahan pembelajaran adalah milik syarikat kami dan hanya dikongsikan kepada pembeli (pelanggan) sahaja. 

#3: Boleh pakai smartphone atau laptop?
Anda diwajibkan menggunakan laptop atau PC sahaja. Ini kerana sistem pendaftaran platform Taobao dan 1688 lebih mesra dengan penggunaan laptop dan PC sahaja.

#4: Saya takde bisnes lagi. Boleh join ke?
Boleh, modul ini khas untuk orang yang dah ada bisnes dan juga yang baru nak mula bisnes (mencari-cari idea bisnes).

#5: Boleh refund kalau dah terbeli?
Tak dibenarkan.

#6: Peralatan apa yang saya perlu sediakan semasa nak mula pembelajaran?
a) Anda wajib menyediakan Laptop/Desktop dan pastikan peranti anda dalam keadaan yang baik.
 
b) Pastikan Internet anda sentiasa dalam keadaan stabil.
 
c) Anda perlu mempunyai 1 email yang aktif untuk pendaftaran.
 
d) Pastikan No Telefon anda juga dalam keadaan aktif.
 
e) Sediakan duit didalam akaun Online Banking/Credit Card untuk membuat pembelian pertama sewaktu kelas dijalankan.

#7. Jika saya ada kekeliruan sewaktu pembelajaran, dengan siapa saya boleh bertanya?
YA! Anda akan diberikan group support untuk membantu anda jika anda menghadapi masalah. Pastikan anda sentiasa fokus sewaktu pembelajaran untuk meroketkan lagi bisnes anda. 

wp-content_uploads_34_gold_guarantee.jpg

JAMINAN 30 HARI PULANGAN WANG SEMULA:

Anda masih ragu-ragu? Jangan risau. Pelaburan anda dilindungan insurans ilmu. 

Jika anda sudah membeli modul ABB kami, tetapi tiada sebarang perubahan selepas sudah praktikkan ilmu ini dalam masa 30 hari, kami sedia berikan wang anda semula.
 
Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas anda selesai praktikan modul ABB kami ini A to Z.

ABB Putih.png

Whatapps Kami Untuk Sebarang Bantuan :